Weboldalak

Melyekre ügyfeleink és mi is
méltán vagyunk büszkék.

Dr. Borszéki Péter, a Három Harmad megálmodója, már hosszú évek óta látja el az edzeni vágyó közönséget tanulmányokkal tarkított Youtube videókkal és kínál valódi megoldást a minőségi alakformáláshoz. Ugyan a webshop már régóta üzemel, a korszerűsítés és az olyan extra feature-ök bevezetése, mint az online bankkártyás vásárlás egészen mostanáig váratott magára. Szerencsére minket kért fel, hogy ezeket a hiányosságokat orvosoljuk.

Az igazán egyedi és hihetetlenül finom torták nem a belvárosból, hanem 50 km-re Budapesttől, a Pilis szívéből érkeznek. A páratlan tortákhoz egy letisztult és színekben is harmonikus oldalt hoztunk létre, ahol a design elemek helyett sokkal inkább a korábban már elkészített desszertek adják a látványvilágot. A gyors betöltődés és mobilbarát megjelenés mellett elhelyeztünk egy galériát, amit a későbbiekben akár a megrendelő is könnyedén tud bővíteni, ezzel is ügyelve a maximális ügyfélélményre.

Ritka alkalmak egyike, amikor a megrendelő 100%-osan biztos abban, hogy mit is szeretne. Azt lehet mondani, hogy könnyű dolgunk volt, mivel színek és betűtípus tekintetében nem kellett kreatívkodnunk, a tökéletes összhangot már kitalálták előttünk. A fényképész hölgynek ezt követően a legfőbb igénye az volt, hogy az oldal letisztult legyen és saját képei adják annak magját. Igyekeztünk egy könnyen kezelhető, jól átlátható és elsődlegesen az anyukák, családosok számára lélekmelengető weboldalt készíteni, ami a portfólió bemutatása mellett a jövőben segíteni fog az ügyfélszerzés maximalizálásában is.

Duguláselhárítás területen nehéz látványosat alkotni, mivel magának a témának nem az átütő design, hanem sokkal inkább a gyorsaság és az azonnali megoldás a prioritása. Ennek ellenére mi hittünk abban, hogy a két dolog nem zárja ki egymást és lehet egy oldal egyszerre szép és praktikus is. Megalkottunk az eddigi talán legjobban és leggyorsabban átlátható és akciót kiváltó landing oldalunkat, ami kellően ügyfélbarát és a megrendelő ízlését is maximálisan kielégíti.

A Léleknevelés Gyermekközpontban tényleg a gyermek az első. Nincs megbélyegzés, nincs kirekesztés, színtiszta nevelés zajlik a léleknevelés játékos, de sokkal inkább fejlesztő módszerével.
A tervezés során egy olyan oldalt szerettünk volna megalkotni, ami az arra látogató szülők számára első pillantásra megadja azt a családias szeretetet, amit a vállalkozás képviselői is nap mint nap képviselnek.
Halvány színekkel és kisebb grafikákkal próbáltuk életre kelteni a hely barátságos és varázslatos világát és ezzel is elérni azt, hogy a látogatókból a lehető legnagyobb arányban legyenek valódi ügyfelek.
Az oldal átadását követően részt vettünk még két landing oldal elkészítésében is, illetve egy email kampány is lebonyolításra került a Marketing Most csapatával karöltve.

Aki egy igazán gyönyörű kertet szeretne és fontos szempont az is, hogy az a kert hosszútávon tündökölni tudjon, annak bátran ajánljuk a Jávorfakert kertépítőit. A kis családi vállalkozás hosszú évek óta a legnagyobb alázattal és szenvedéllyel dolgozik és folyamatosan fejlesztik saját infrastruktúrájukat, hogy a kerttel kapcsolatos teendők közül mindent el tudjanak végezni. Ezt az odaadást és munka iránti szeretetet kellett képviseltetnünk az oldal megalkotásakor is, hogy a szemet gyönyörködtető megjelenéssel már a böngészés során találkozhasson az érdeklődő. A könnyedebb eligazodás érdekében a különböző munkálatokat folyamatábrákkal tettük érdekesebbé. A reszponzív megjelenés itt is alapvető pont úgy, ahogy a “lusta betöltés” vagy a süti ablak.

Rövid bemutatkozás, referenciák és elérhetőségek. Egy tökéletes landing oldal, ahol a látogató könnyedén eligazodik és pillanatok megtalálja, amire szüksége van. Nincsenek felesleges sallangok, kizárólag a lényegre koncentráltunk. A minimalista design mellett egy alapszintű SEO-t kapott az oldal, illetve olyan akciógombokat, amikkel egy gombnyomással elérhető a telefonhívás vagy akár az email küldés is egyaránt.

Érdemes ellátogatnunk Fótra, ha szeretnénk kicsit megigazíttatni a frizuránkat és valami igazán egyedi környezetre vágyunk.

Ahogy a szalon maga is egy különleges vintage berendezéssel várja vendégeit, úgy a weboldal elkészítésekor is próbáltunk az általában használt fehér vagy pasztell színek helyett belevinni valamit a designba, ami képes visszaadni ezt a vintage hangulatot.

A különleges megjelenés mellett az egyszerű és jól átlátható felépítés továbbra is prioritást jelentett, a megrendelőnk legfőbb igénye is a gördülékeny, felhasználóbarát megközelítés volt.

Összességében sikerült megtalálni az arany középutat és visszaadni egy kicsit abból, amit ez az elbűvölő hely képvisel, mindezt úgy, hogy a Google se felejtse el megjeleníteni az oldalt a találati listában.

A belváros szívében, a VII. kerületben található egy egyedi atmoszférával és berendezésekkel felvértezett hely, ami immáron nem csupán hostelként, hanem coworking space-ként is várja magyar és külföldi vendégeit egyaránt. Mivel maga a hostel egy art deco stílust tudhat magáénak, ezért a weboldal készítésekor is fontos szempont volt, hogy valamennyit visszaadjunk ebből a megjelenésből. A csempékkel tartkított háttér és a hozzá társuló kellemes lila szín hűen tükrözi a hely valódi képét és annak értékeit. Ez az az oldal, ahol még a fotózáson is részt vettünk és minden apróbb elemet közösen, a nulláról hoztunk össze a pandémia első időszakától napjainkig.
Az újbudai Újbunda Kutyakozmetikában szeretettel várnak minden kis- és nagytestű kutyát teljeskörű kozmetikai szolgáltatásokkal, sőt, a mentett kedvencek számára még kedvezményt is biztosítanak. Ennél a projektnél fontos szempont volt, hogy úgy gondolkozzunk, mint egy kutya tulajdonos és előtérbe tudjuk helyezni a kutyák igényeit és a gazdik boldogságát. Végül egy olyan oldalt alkottunk meg, ami kellően játékos, de tökéletesen visszaadja, hogy a családias légkör mögött valódi szakértelem és elhivatottság található.
Veled is megesett már, hogy vásároltál egy új bútort és hiába volt meg hozzá a leírás, egyszerűen képtelen voltál összerakni azt? A Bútorszerelő azoknak a “bajba jutott” vásárlóknak segít, akik szeretnék szakértő kezekbe adni a bútorok összeszerelését és ezzel egyidejűleg megszabadulni a vele járó stressztől. Itt az elképzelések eredetileg egy másik oldalra hajaztak, de végül teljesen a nulláról, egy egészen új megközelítéssel alkottuk meg a végeredményt. Törekedtünk arra, hogy a legfontosabb információk egyből láthatók legyenek, ezzel is csökkentve a oldalról való elkattintásokat. A galéria felépítésénél nem szerettünk volna mindent ömlesztve bezsúfolni egy oldalra, mivel a sok kép között könnyedén elveszett volna a munkák minősége, esztétikuma. Ebből adódóan olyan kategóriákat hoztunk létre, melyek popup formában hozzák elő a megtekinteni kívánt képeket és így pontosan az kerül csak szem elé, amire a látogató kíváncsi.

Egyszerűség. Néha ez a legjobban célravezető, ha az ember vállalkozását szeretné digitálisan is elérhetővé tenni ügyfelei számára. Fehér alapon, kevés színnel, minimalista megközelítéssel közvetítettük egy oldalon mindazt, amit megrendelőnk szeretett volna leendő ügyfelei számára elérhetővé tenni. Ahogy a legtöbb portfólió oldalnál, úgy itt is a referencia munkánk adják az oldal gyökerét és a leglátványosabb részét.