Referencia munkáink

Itt megnézheted korábbi munkáinkat, melyekre ügyfeleink és mi is méltán vagyunk büszkék.

Emellett rögtön láthatsz egy ReDesignt is, melyet egy hazai youtuber – személyi edző számára készítettünk 2020 nyarán.

harom harmad elotte kep harom harmad utana kep

Referencia munkáink

Itt megnézheted korábbi munkáinkat, melyekre ügyfeleink és mi is méltán vagyunk büszkék.

Emellett rögtön láthatsz egy ReDesignt is, melyet egy hazai youtuber – személyi edző számára készítettünk 2020 nyarán.

harom harmad elotte kep harom harmad utana kep

Roltexia - Árnyékolástechnika ReDesign

A roltexia.hu egy már létező oldal volt, azonban voltak hiányosságai, illetve a végeredmény nem tükrözte teljesen a megrendelő elképzeléseit.
Egy kicsit más perspektívából megközelítve megpróbáltunk a szolgáltatások és a megrendelő mentalitásának legfontosabb elemeit kiemelve egy ízléses, nem túl hivalkodó weboldalt varázsolni, mely designjában is hűen tükrözi az értékeket.

A ReDesign munkákat azért is kedveljük különösen, mert ott már van egy előzetes kép, ami nem aratott sikert és abból kiindulva sokkal közelebb tudunk kerülni az eredeti elképzelés megvalósításához. Így történt most is.

roltexia referencia - Web N Drop -

Barna Tamás - Coaching

Barna Tamás több, mint 20 év vezetői tapasztalattal indult el a coaching területén és segít, hogy mindenki megtalálja munkájában, a sportban vagy akár a magánéletében a számára legideálisabb utat.

A weboldal elkészítése során a legfontosabb szempont az volt, hogy ezt az üzenetet átadjuk a látogatóknak és ehhez egy egyszerű és letisztult design járuljon hozzá. Az oldalon van egy blog rész is, ahová folyamatosan kerülnek fel az új és hasznos tartalmak coaching és egyéb életvezetési témákban.

barna tamas coaching referencia

Három Harmad - Webshop ReDesign

Dr. Borszéki Péter, a Három Harmad megálmodója, már hosszú évek óta látja el az edzeni vágyó közönséget tanulmányokkal tarkított Youtube videókkal és kínál valódi megoldást a minőségi alakformáláshoz.

Ugyan a webshop már régóta üzemel, a korszerűsítés és az olyan extra feature-ök bevezetése, mint az online bankkártyás vásárlás egészen mostanáig váratott magára. Szerencsére minket kért fel, hogy ezeket a hiányosságokat orvosoljuk.

harom harmad referencia

Léleknevelés Gyermekközpont ReDesign

“Minden gyermek egy megismételhetetlen csoda!” – Ezzel a meghatározó gondolattal találkozunk először, amikor Rácz Mónika gyermekszakértő oldalára érkezünk. Mónika teljesen új és egyedi módszert fejlesztett a gyermeknevelésre, melyben a szakmai konzultációk mellett olyan programok is megtalálhatók, amik a gyerekek szórakozása mellett különböző képességeiket és készségeiket is képesek fejleszteni.

Noha az oldalt eredetileg is mi készítettük, kicsivel több, mint egy év elteltével egy új koncepciót alkottunk, amely még jobban tükrözi Mónika elképzeléseit és hatalmas információ csomagokkal látja el a fejlődni vágyó szülőket.

Léleknevelés Gyermekközpont redesign

Újbunda Kutyakozmetika

Az újbudai Újbunda Kutyakozmetikában szeretettel várnak minden kis- és nagytestű kutyát teljeskörű kozmetikai szolgáltatásokkal, sőt, a mentett kedvencek számára még kedvezményt is biztosítanak.
Ennél a projektnél fontos szempont volt, hogy úgy gondolkozzunk, mint egy kutya tulajdonos és előtérbe tudjuk helyezni a kutyák igényeit és a gazdik boldogságát.
Végül egy olyan oldalt alkottunk meg, ami kellően játékos, de tökéletesen visszaadja, hogy a családias légkör mögött valódi szakértelem és elhivatottság található.

ujbunda referencia

M és O Magyar-Osztrák Kereskedelmi, Beruházási és Szolgáltató Kft.

Amikor több, mint 30 évnyi munkát és tapasztalatot kell belesűríteni egy weboldalba, akkor nem könnyű megragadni a megfelelő elemeket, hogy ez a régre visszanyúló szakértelem vizuálisan is meg tudjon jelenni. Szerencsére ennél a munkánál is olyan megrendelőkkel dolgozhattunk, akik hagyták, hogy a fantázia teret ölthessen és segítettük egymást abban, hogy az M és O Kft. egy új mérföldkőhöz érhessen. Az oldal angol nyelvű verziót is kapott és elláttuk gyorsfunkciókkal, hogy a látogatók akár azonnal felvehessék a kapcsolatot a céggel.

magyar-osztrák kft referencia

dr. Veress Júlia - Adójog

Dr. Veress Júlia adójogi tanácsadással foglalkozik, de ezenfelül is igencsak széles a szolgáltatási portfóliója. Segítségül kérhetjük könyveléssel, bérszámfejtéssel kapcsolatos kérdésekben, különböző peres vagy transzferárazással kapcsolatos ügyekben is egyaránt.

A szolgáltatások bemutatásán túl a weboldal túlnyomórészt az adott témákban írt szakcikkekre, valamint a jogi szférában megjelenő szabályváltozások és egyéb hírek megjelenítésére épül, egyfajta blog oldalként. A bejegyzések mellett továbbá még napi gondolatokat is találhatunk, melyek adnak egy plusz lökést a reggeli kávé mellé.

Az oldal jellegéből adódóan egy letisztult design volt a cél, illetve a bejegyzések igényes megjelenítése. Nem maradt el a webhelytérkép, sem a bejegyzésenkénti SEO sem, valamint egy kereső is található az oldalon, amely a különböző kategóriákra, címkékre keres rá.

drveressjulia referencia

Berinszki Nikolett - Cake Designer

Az igazán egyedi és hihetetlenül finom torták nem a belvárosból, hanem 50 km-re Budapesttől, a Pilis szívéből érkeznek.

A páratlan tortákhoz egy letisztult és színekben is harmonikus oldalt hoztunk létre, ahol a design elemek helyett sokkal inkább a korábban már elkészített desszertek adják a látványvilágot.

A gyors betöltődés és mobilbarát megjelenés mellett elhelyeztünk egy galériát, amit a későbbiekben akár a megrendelő is könnyedén tud bővíteni, ezzel is ügyelve a maximális ügyfélélményre.

bncake referencia

Jávorfakert - Kertépítés

Aki egy igazán gyönyörű kertet szeretne és fontos szempont az is, hogy az a kert hosszútávon tündökölni tudjon, annak bátran ajánljuk a Jávorfakert kertépítőit.

A kis családi vállalkozás hosszú évek óta a legnagyobb alázattal és szenvedéllyel dolgozik és folyamatosan fejlesztik saját infrastruktúrájukat, hogy a kerttel kapcsolatos teendők közül mindent el tudjanak végezni.

Ezt az odaadást és munka iránti szeretetet kellett képviseltetnünk az oldal megalkotásakor is, hogy a szemet gyönyörködtető megjelenéssel már a böngészés során találkozhasson az érdeklődő.

A könnyedebb eligazodás érdekében a különböző munkálatokat folyamatábrákkal tettük érdekesebbé. A reszponzív megjelenés itt is alapvető, pont úgy, ahogy a “lusta betöltés” vagy a süti ablak.

javorfakert referencia

Szeszilfoto

Ritka alkalmak egyike, amikor a megrendelő 100%-osan biztos abban, hogy mit is szeretne. Azt lehet mondani, hogy könnyű dolgunk volt, mivel színek és betűtípus tekintetében nem kellett kreatívkodnunk, a tökéletes összhangot már kitalálták előttünk.

A fényképész hölgynek ezt követően a legfőbb igénye az volt, hogy az oldal letisztult legyen és saját képei adják annak magját. 

Igyekeztünk egy könnyen kezelhető, jól átlátható és elsődlegesen az anyukák, családosok számára lélekmelengető weboldalt készíteni, ami a portfólió bemutatása mellett a jövőben segíteni fog az ügyfélszerzés maximalizálásában is.

szeszilfoto referencia

Dawe The Trainer

Dávid is személyi edzőként dolgozik, ám az ő filozófiája egy olyan közösség építése, amely az edzéseken túl is egy összetartó és egymás motiválására épülő nagy csapat.

Ennél az oldalnál eltértünk a hagyományosnak mondható menü szerkezettől, mivel a menüsáv a bal oldalra került vertikális megoldással. Ugyan a weboldal csak egy főoldalból áll, azt megtöltöttük tartalommal és olyan effektekkel, amik feldobják az oldal megjelenését és érdekesebbé teszik a látogatók számára.

dawethetrainer referencia

FrizőrFót - A Fodrászat

Érdemes ellátogatnunk Fótra, ha szeretnénk kicsit megigazíttatni a frizuránkat és valami igazán egyedi környezetre vágyunk.

Ahogy a szalon maga is egy különleges vintage berendezéssel várja vendégeit, úgy a weboldal elkészítésekor is próbáltunk az általában használt fehér vagy pasztell színek helyett belevinni valamit a designba, ami képes visszaadni ezt a vintage hangulatot.

A különleges megjelenés mellett az egyszerű és jól átlátható felépítés továbbra is prioritást jelentett, a megrendelőnk legfőbb igénye is a gördülékeny, felhasználóbarát megközelítés volt.

Összességében sikerült megtalálni az arany középutat és visszaadni egy kicsit abból, amit ez az elbűvölő hely képvisel, mindezt úgy, hogy a Google se felejtse el megjeleníteni az oldalt a találati listában.

frizorfot referencia

Baroque Hostel & Coworking

A belváros szívében, a VII. kerületben található egy egyedi atmoszférával és berendezésekkel felvértezett hely, ami immáron nem csupán hostelként, hanem coworking space-ként is várja magyar és külföldi vendégeit egyaránt.

Mivel maga a hostel egy art deco stílust tudhat magáénak, ezért a weboldal készítésekor is fontos szempont volt, hogy valamennyit visszaadjunk ebből a megjelenésből.

A csempékkel tarkított háttér és a hozzá társuló kellemes lila szín hűen tükrözi a hely valódi képét és annak értékeit.

Ez az az oldal, ahol még a fotózáson is részt vettünk és minden apróbb elemet közösen, a nulláról hoztunk össze a pandémia első időszakától napjainkig.

baroque referencia

Roltexia - Árnyékolástechnika ReDesign

A roltexia.hu egy már létező oldal volt, azonban voltak hiányosságai, illetve a végeredmény nem tükrözte teljesen a megrendelő elképzeléseit.
Egy kicsit más perspektívából megközelítve megpróbáltunk a szolgáltatások és a megrendelő mentalitásának legfontosabb elemeit kiemelve egy ízléses, nem túl hivalkodó weboldalt varázsolni, mely designjában is hűen tükrözi az értékeket.

A ReDesign munkákat azért is kedveljük különösen, mert ott már van egy előzetes kép, ami nem aratott sikert és abból kiindulva sokkal közelebb tudunk kerülni az eredeti elképzelés megvalósításához. Így történt most is.

roltexia referencia - Web N Drop -

Barna Tamás - Coaching

Barna Tamás több, mint 20 év vezetői tapasztalattal indult el a coaching területén és segít, hogy mindenki megtalálja munkájában, a sportban vagy akár a magánéletében a számára legideálisabb utat.

A weboldal elkészítése során a legfontosabb szempont az volt, hogy ezt az üzenetet átadjuk a látogatóknak és ehhez egy egyszerű és letisztult design járuljon hozzá. Az oldalon van egy blog rész is, ahová folyamatosan kerülnek fel az új és hasznos tartalmak coaching és egyéb életvezetési témákban.

barna tamas coaching referencia

Három Harmad - Webshop ReDesign

Dr. Borszéki Péter, a Három Harmad megálmodója, már hosszú évek óta látja el az edzeni vágyó közönséget tanulmányokkal tarkított Youtube videókkal és kínál valódi megoldást a minőségi alakformáláshoz.

Ugyan a webshop már régóta üzemel, a korszerűsítés és az olyan extra feature-ök bevezetése, mint az online bankkártyás vásárlás egészen mostanáig váratott magára. Szerencsére minket kért fel, hogy ezeket a hiányosságokat orvosoljuk.

harom harmad referencia

Léleknevelés Gyermekközpont ReDesign

“Minden gyermek egy megismételhetetlen csoda!” – Ezzel a meghatározó gondolattal találkozunk először, amikor Rácz Mónika gyermekszakértő oldalára érkezünk. Mónika teljesen új és egyedi módszert fejlesztett a gyermeknevelésre, melyben a szakmai konzultációk mellett olyan programok is megtalálhatók, amik a gyerekek szórakozása mellett különböző képességeiket és készségeiket is képesek fejleszteni.

Noha az oldalt eredetileg is mi készítettük, kicsivel több, mint egy év elteltével egy új koncepciót alkottunk, amely még jobban tükrözi Mónika elképzeléseit és hatalmas információ csomagokkal látja el a fejlődni vágyó szülőket.

Léleknevelés Gyermekközpont redesign

Újbunda Kutyakozmetika

Az újbudai Újbunda Kutyakozmetikában szeretettel várnak minden kis- és nagytestű kutyát teljeskörű kozmetikai szolgáltatásokkal, sőt, a mentett kedvencek számára még kedvezményt is biztosítanak.
Ennél a projektnél fontos szempont volt, hogy úgy gondolkozzunk, mint egy kutya tulajdonos és előtérbe tudjuk helyezni a kutyák igényeit és a gazdik boldogságát.
Végül egy olyan oldalt alkottunk meg, ami kellően játékos, de tökéletesen visszaadja, hogy a családias légkör mögött valódi szakértelem és elhivatottság található.

ujbunda referencia

M és O Magyar-Osztrák Kereskedelmi, Beruházó és Szolgáltató Kft.

Amikor több, mint 30 évnyi munkát és tapasztalatot kell belesűríteni egy weboldalba, akkor nem könnyű megragadni a megfelelő elemeket, hogy ez a régre visszanyúló szakértelem vizuálisan is meg tudjon jelenni. Szerencsére ennél a munkánál is olyan megrendelőkkel dolgozhattunk, akik hagyták, hogy a fantázia teret ölthessen és segítettük egymást abban, hogy az M és O Kft. egy új mérföldkőhöz érhessen. Az oldal angol nyelvű verziót is kapott és elláttuk gyorsfunkciókkal, hogy a látogatók akár azonnal felvehessék a kapcsolatot a céggel.

magyar-osztrák kft referencia

dr. Veress Júlia - Adójog

Dr. Veress Júlia adójogi tanácsadással foglalkozik, de ezenfelül is igencsak széles a szolgáltatási portfóliója. Segítségül kérhetjük könyveléssel, bérszámfejtéssel kapcsolatos kérdésekben, különböző peres vagy transzferárazással kapcsolatos ügyekben is egyaránt.

A szolgáltatások bemutatásán túl a weboldal túlnyomórészt az adott témákban írt szakcikkekre, valamint a jogi szférában megjelenő szabályváltozások és egyéb hírek megjelenítésére épül, egyfajta blog oldalként. A bejegyzések mellett továbbá még napi gondolatokat is találhatunk, melyek adnak egy plusz lökést a reggeli kávé mellé.

Az oldal jellegéből adódóan egy letisztult design volt a cél, illetve a bejegyzések igényes megjelenítése. Nem maradt el a webhelytérkép, sem a bejegyzésenkénti SEO sem, valamint egy kereső is található az oldalon, amely a különböző kategóriákra, címkékre keres rá.

drveressjulia referencia

Berinszki Nikolett - Cake Designer

Az igazán egyedi és hihetetlenül finom torták nem a belvárosból, hanem 50 km-re Budapesttől, a Pilis szívéből érkeznek.

A páratlan tortákhoz egy letisztult és színekben is harmonikus oldalt hoztunk létre, ahol a design elemek helyett sokkal inkább a korábban már elkészített desszertek adják a látványvilágot.

A gyors betöltődés és mobilbarát megjelenés mellett elhelyeztünk egy galériát, amit a későbbiekben akár a megrendelő is könnyedén tud bővíteni, ezzel is ügyelve a maximális ügyfélélményre.

bncake referencia

Jávorfakert - Kertépítés

Aki egy igazán gyönyörű kertet szeretne és fontos szempont az is, hogy az a kert hosszútávon tündökölni tudjon, annak bátran ajánljuk a Jávorfakert kertépítőit.

A kis családi vállalkozás hosszú évek óta a legnagyobb alázattal és szenvedéllyel dolgozik és folyamatosan fejlesztik saját infrastruktúrájukat, hogy a kerttel kapcsolatos teendők közül mindent el tudjanak végezni.

Ezt az odaadást és munka iránti szeretetet kellett képviseltetnünk az oldal megalkotásakor is, hogy a szemet gyönyörködtető megjelenéssel már a böngészés során találkozhasson az érdeklődő.

A könnyedebb eligazodás érdekében a különböző munkálatokat folyamatábrákkal tettük érdekesebbé. A reszponzív megjelenés itt is alapvető, pont úgy, ahogy a “lusta betöltés” vagy a süti ablak.

javorfakert referencia

Szeszilfoto

Ritka alkalmak egyike, amikor a megrendelő 100%-osan biztos abban, hogy mit is szeretne. Azt lehet mondani, hogy könnyű dolgunk volt, mivel színek és betűtípus tekintetében nem kellett kreatívkodnunk, a tökéletes összhangot már kitalálták előttünk.

A fényképész hölgynek ezt követően a legfőbb igénye az volt, hogy az oldal letisztult legyen és saját képei adják annak magját. 

Igyekeztünk egy könnyen kezelhető, jól átlátható és elsődlegesen az anyukák, családosok számára lélekmelengető weboldalt készíteni, ami a portfólió bemutatása mellett a jövőben segíteni fog az ügyfélszerzés maximalizálásában is.

szeszilfoto referencia

Dawe The Trainer

Dávid is személyi edzőként dolgozik, ám az ő filozófiája egy olyan közösség építése, amely az edzéseken túl is egy összetartó és egymás motiválására épülő nagy csapat.

Ennél az oldalnál eltértünk a hagyományosnak mondható menü szerkezettől, mivel a menüsáv a bal oldalra került vertikális megoldással. Ugyan a weboldal csak egy főoldalból áll, azt megtöltöttük tartalommal és olyan effektekkel, amik feldobják az oldal megjelenését és érdekesebbé teszik a látogatók számára.

dawethetrainer referencia

FrizőrFót - A Fodrászat

Érdemes ellátogatnunk Fótra, ha szeretnénk kicsit megigazíttatni a frizuránkat és valami igazán egyedi környezetre vágyunk.

Ahogy a szalon maga is egy különleges vintage berendezéssel várja vendégeit, úgy a weboldal elkészítésekor is próbáltunk az általában használt fehér vagy pasztell színek helyett belevinni valamit a designba, ami képes visszaadni ezt a vintage hangulatot.

A különleges megjelenés mellett az egyszerű és jól átlátható felépítés továbbra is prioritást jelentett, a megrendelőnk legfőbb igénye is a gördülékeny, felhasználóbarát megközelítés volt.

Összességében sikerült megtalálni az arany középutat és visszaadni egy kicsit abból, amit ez az elbűvölő hely képvisel, mindezt úgy, hogy a Google se felejtse el megjeleníteni az oldalt a találati listában.

frizorfot referencia

Baroque Hostel & Coworking

A belváros szívében, a VII. kerületben található egy egyedi atmoszférával és berendezésekkel felvértezett hely, ami immáron nem csupán hostelként, hanem coworking space-ként is várja magyar és külföldi vendégeit egyaránt.

Mivel maga a hostel egy art deco stílust tudhat magáénak, ezért a weboldal készítésekor is fontos szempont volt, hogy valamennyit visszaadjunk ebből a megjelenésből.

A csempékkel tarkított háttér és a hozzá társuló kellemes lila szín hűen tükrözi a hely valódi képét és annak értékeit.

Ez az az oldal, ahol még a fotózáson is részt vettünk és minden apróbb elemet közösen, a nulláról hoztunk össze a pandémia első időszakától napjainkig.

baroque referencia