Fitt weboldal személyi edzőknek

Személyi edző vagy, netán a fitnesz világban dolgozol egyéb területen? Szükséged lenne egy dögös online megjelenésre, hogy bevonzhasd a vendégeid? Akkor ezt Neked találtuk ki!

fitt weboldal kedvező áron sportolóknak

Miért éri meg?

Egy alap weboldal alsó hangon is 120.000 Ft-tól indul bárhol is szeretnénk igénybe venni a szolgáltatást. Emellett az sem mindegy, hogy mennyire képesek egy sportoló igényeire szabni az oldalt, mennyire képes átadni a megfelelő üzenetet.

Mivel mi rendelkezünk tapasztalattal ezen a területen és elkötelezett hívei vagyunk a különféle sportoknak, így bizton állítjuk, hogy az általunk készült weboldal a megfelelő célközönséghez fog eljutni ezzel segítve munkásságod, illetve azok fejlődését, akiket képviselni szeretnél.

Mit tartalmaz a csomag?

Ahogy minden általunk készített oldal, úgy ez is keresőoptimalizáltan, reszponzív megjelenéssel és egyedi megoldásokkal készül, kizárólag a legjobb bővítményeket felhasználva. Az oldalhoz biztosítunk adatvédelmi tájékoztatót és süti nyilatkozatot is, hogy a kapcsolatfelvételi űrlapok jogilag is megfeleljenek és a jelenleg hatályos GDPR-nak megfelelő feltételek mellett vehessk fel veled a kapcsolatot. A vásárlóidnak szánt információkat és szolgáltatásokat egy főoldal+kapcsolat oldal kivitelezésben biztosítjuk ebben a csomagban.

Bővíthető a csomag?

Természetesen. Ahogy minden csomagunk, úgy ez is bővíthető, úgy állítottuk össze, hogy a legfőbb igényeknek megfeleljen, de az egyedi elképzelésekre mindig nyitottak vagyunk, sőt, szeretjük is őket.

Mennyi idő, amíg elkészül?

Kapacitásunktól – és a domain bejegyzéstől – függően a rendelkezésünkre bocsátott szöveges és képes tartalmak megérkezésétől számítva akár 48 órán belül kulcsrakészen átadjuk újdonsült weboldalad.

Kell-e igazolnom, hogy a fitnesz iparban dolgozom?

Ugyan a csomag csak a fitnesz iparban dolgozók számára érthető el, nem szükséges végzettséggel igazolnod, hogy mivel foglalkozol, gyanítjuk nem kérnél tőlünk egy ilyen oldalt, ha pl. asztalos vagy villanyszerelő vagy. Utóbbi esetben további csomagjainkból tudsz válogatni és ajánlatot kérni.

Ez is érdekelhet még:

Előfizetéses weboldal – Havidíjas megoldások

Oszd meg másokkal is: